Ολιγοήμερες διακοπές στην Σκωτία κάνει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, με την αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς και τον γιο τους Γουίλφρεντ.

Σε στιγμιότυπα που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κάρι Σίμοντς, ο Μπόρις Τζόνσον διακρίνεται να φορά ορειβατικά μποτάκια και να μεταφέρει σε μάρσιπο τον γιο τους, κοντά στην εξοχική κατοικία όπου παραθερίζουν στο Άπλκρος της Σκωτίας. Σε άλλες φωτογραφίες, η αρραβωνιαστικιά του εικονίζεται με πουλόβερ να στέκεται μπροστά σε μια γραφική θέα στο Άπλκρος Μπέι κρατώντας στην αγκαλιά της, τον γιο της.

Κι ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει μερικές ξένοιαστες στιγμές, ο ιδιοκτήτης της διπλανής κατοικίας από αυτή όπου διέμεναν είναι έξαλλος καθώς έβαλαν μια μοντέρνα σκηνή στην γη του και άναψαν φωτιά χωρίς να τον ρωτήσουν πρώτα.

bb.jpg

Συγκεκριμένα, ο Κένι Κάμερον είπε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός και η σύντροφός του έβαλαν δύο ξύλινες καρέκλες προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν από τον φράχτη, όπου και έστησαν την σκηνή του, χωρίς να τον ρωτήσουν. Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του, καθώς άναψαν φωτιά.

Μιλώντας στην Daily Mail, δήλωσε: «Ο κ. Τζόνσον υποτίθεται πως ηγείται της χώρας, ωστόσο δεν δίνει καλό παράδειγμα. Συνήθως, όταν ο κόσμος θέλει να μπει σε μια περιφραγμένη περιοχή, ζητά πρώτα την άδεια, αλλά εμένα δεν με ρώτησαν ποτέ. Θα μπορούσε να είχε βάλει την σκηνή του στον κήπο του εξοχικού του και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν το έκανε.

bbb.jpg

Οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ζήτησαν συγνώμη από τον κ. Κάμερον, λέγοντας πως τόσο αυτοί όσο και ο πρωθυπουργός πίστευαν πως το χωράφι ήταν μέρος του εξοχικού σπιτιού.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του πιστεύεται ότι πέρασαν κάποια ρομαντικά βράδια στην σκηνή με τον 4 μηνών γιο τους, Γουίλφρεντ και τον σκύλο τους.

Πηγή: thestival.gr