Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου, δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη…. Τα μηνύματα είναι τυπικά και δεν δείχνουν οικειότητα…

Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τις συνομιλίες με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης σημείωσε πως: «τον συγκεκριμένο κύριο (τον Μένιο Φουρθιώτη) δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου, δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη», ενώ για τα sms που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανέφερε: «Τα μηνύματα είναι τυπικά και δεν δείχνουν οικειότητα και αναφέρονται σε θέματα για τον σταθμό που εκπροσωπεί. Όταν έρχονται αναφορές στην Διοίκηση, θα πρέπει να απαντώνται».

«Απερρίφθησαν όλα τα αιτήματα τα οποία υπέβαλλε. Η ίδια η Διοίκηση, όταν διαπίστωσε σοβαρές παρατυπίες στα όσα δήλωνε, διαβίβαζε τον φάκελο για έλεγχο από τον ΣΕΠΕ και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και ακολούθως κατατέθηκε στον Εισαγγελέα», συμπλήρωσε.

Για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη από αστυνομικούς σημείωσε πως «το κάθε αίτημα αξιολογείται από μια ειδική επιτροπή της Αστυνομίας. Δεν θα μπορούσα εγώ να αξιολογήσω ποιος έχει κίνδυνο ζωής. Όταν προέκυψαν όλα αυτά τα ζητήματα, υπήρξαν γρήγορα αντανακλαστικά, που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση».

Πηγή: madata.gr