Ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος έχει προσφέρει στην πανδημία, προσβάλλει τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας.  Ήρθε σε σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας. Αυτό από μόνο του τον καθιστά ακατάλληλο να πείσει τον οποιοδήποτε να εμβολιαστεί, είπε μεταξύ άλλων ο  Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου με την Παναγία και τον Ιωσήφ.

 Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στο OPEN, «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Θα ήμουν ο τελευταίος στον πλανήτη Γη που θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιον για μια άστοχη ανάρτηση στα social media. Έχω κάνει ο ίδιος εκατοντάδες. Δεν θέλω να το κάνω προσωπικό».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «για εμένα το πρόβλημα δεν είναι εάν κάνεις μια άστοχη ανάρτηση. Αυτό μπορεί να συμβεί. Είναι ανθρώπινο. Όταν μιλάς πολύ μπορεί να συμβεί. Το πολύ μεγάλο λάθος είναι να υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποιος άνθρωπος μπορεί να είναι Χριστιανός ή να μην είναι. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό, τι θέλει. Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον πάνω στα πιστεύω του, άκρη δεν θα βγάλουμε».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «έχει δικαίωμα ο κ. Μόσιαλος να κάνει αυτή την ανάρτηση και κάθε άλλη, αυτή είναι η ελευθερία του λόγου. Άλλο αυτό όμως και άλλο η ηθική απαξία μιας ανάρτησης που προσβάλλει εκατομμύρια ανθρώπων. Το ίδιο θα έλεγα αν προσέβαλε τον Μωάμεθ ή εάν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό.

Αν δεν καταλαβαίνουμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία ότι στοιχειώδες είναι ο ένας να σέβεται τα πιστεύω του άλλου τότε οδεύουμε προς μία φοβερή ζούγκλα με μια υποκρισία φιλελευθερισμού».

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ακόμη ότι “ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος έχει προσφέρει στην πανδημία, προσβάλλει τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας.  Ήρθε σε σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας. Αυτό από μόνο του τον καθιστά ακατάλληλο να πείσει τον οποιοδήποτε να εμβολιαστεί”.

“Δεν θα πείσεις κανέναν υβρίζοντας”, πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, καταλήγοντας: “Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν, αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε μία συγνώμη, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου (θα ήταν καλύτερα)… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις”.

Πηγή: madata.gr