Ο Γιάννης Φετφατζιδης, μίλησε για την επικράτηση του Άρη επί του ΟΦΗ, τονίζοντας πως ήταν μια μεγάλη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους». Ακόμη πρόσθεσε πως σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα του μείνουν οι καλύτερες αναμνήσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μια καλή και ποιοτική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως και εμείς. Ήρθαμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι γιατί είμαστε μια καλή ομάδα όπως και ο ΟΦΗ . Έχουμε πολλά προβλήματα και αυτό φαίνεται και προς τα έξω.

Όσοι όμως είμαστε εδώ συνεχίζουμε και θα μας χαρακτηρίσω ήρωες, συνεχίζουμε να κάνουμε την δουλειά μας να κερδίζουμε παιχνίδια όποτε μπορούμε ή τουλάχιστον να είμαστε πρωταγωνιστές. Κάνουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε σαν ποδοσφαιριστές ο καθένας ξεχωριστά».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι κάτι που δουλεύουμε και είμαστε χαρούμενοι για το γκολ που πετύχαμε και τη μεγάλη νίκη».

Τι αναμνήσεις θα του μείνουν αν φύγει:

«Φυσικά θα φύγω με τις καλύτερες με βοήθησε αρκετά ο Άρης. Ανταποκρίθηκα και εγώ όσο μπορούσα αν φύγω θα είναι εξαιρετικές οι αναμνήσεις αλλά έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Είναι από τις πιο γεμάτες μου χρονιές».

Αν δίνουν κάτι παραπάνω τα παιχνίδια των πλέι οφ:

«Δεν νομίζω ότι δίνουν κάτι παραπάνω. Το μας μυαλό μαςείναι από τώρα στην επόμενη χρονιά, ωστόσο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο αυτό που μπορούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει συνέχεια καθώς απ΄ότι φαίνεται και βλέπουμε θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα».

Πηγή: thestival.gr