Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο Happy Day.

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε: «Είστε απ’ αυτούς που είναι υπέρ του μπλόκου της κυβέρνησης με την τροπολογία ή ότι είστε απ’ αυτούς που θεωρούν ότι ο κόσμος πρέπει να μαυρίσει ένα κόμμα Κασιδιάρη που θα μπει από την πίσω πόρτα στις εκλογές;», η Λιάνα Κανέλλη απάντησε:

«Είμαι από αυτούς που δεν τον αποκαλούν κύριο κι έχω κάθε δικαίωμα να μην τον αποκαλώ κύριο. Το Κασιδιάρης (σκέτο) και πολύ του είναι. Έχω λόγο πολύ μεγάλο και ιστορικό λόγο ως ΚΚΕ να μην εναποθέτω τις ελπίδες μου στις απαγορεύσεις, αλλά μόνο στον λαό. Η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τους φασίστες, ειδικά την εγκληματική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης έπρεπε πρώτα απ’ ολα να τελειώσει τη δίκη κι αυτή και την προηγούμενη. Αν είχε τελειώσει η δίκη και είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

«Αν δεν ψηφίσετε κι εσείς που είχατε το συμβάν με το χαστούκι, αυτό λέει πολλά», παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Λιάνα Κανέλλη να λέει: «Φαντάζεστε εγώ να ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κασιδιάρη δια απαγορεύσεως, δηλαδή να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Όχι. Δεν θα γίνω εγώ τετράποδο, θα παραμείνω δίποδο. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι γυναίκες να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό».

Πηγή: madata.gr