Εξόρμηση στην πλατεία Επταλόφου και στους κεντρικούς δρόμους των Αμπελοκήπων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στην εξόρμηση συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από καταστηματάρχες της περιοχής και τους περαστικούς.

Σκοπός αυτής της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ήταν να κοινωνηθούν οι προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως αυτές παρουσιάζονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι», προτάσεις απόλυτα κοστολογημένες οι οποίες στοχεύουν στην έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξόρμηση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στελέχη και μέλη του κόμματος.

“Η παρουσία του κλιμακίου έγινε δεκτή με θετικές αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

a3.jpg

Πηγή: thestival.gr