Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή, με στόχο την… επανεκκίνηση της ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επιχειρούν την απόκτηση νέας εταιρικής ταυτότητας από άλλη ΠΑΕ, που θεμελιώνει το δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Β’ εθνική.

Μάλιστα, μετά από πρωτοβουλίες του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρου Καράογλου, πραγματοποιήθηκε χθες (6/7) σε ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωση παραγόντων του Ηρακλή με φόντο την επόμενη ημέρα.

Όπως έγινε γνωστό, η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος προχωράει, καθώς οι άνθρωποι του Ηρακλή βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο για το εγχείρημα της απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας από ΠΑΕ, η οποία θεμελιώνει δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στη νέα Β΄ Εθνική.

Την ίδια ώρα, οι «κυανόλευκοι» προχωρούν τις προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστεί η συνολική χρηματοδότηση του project της επανεκκίνησης ενώ αποφασίστηκε συγκρότηση μίας επιτροπής η οποία θα προχωρήσει όλες τις εξελίξεις που εκκρεμούν.

Παράλληλα όμως, αναφορικά με την νέα εταιρική ταυτότητα της ομάδας, αποφασίστηκε πως θα πρέπει όλα τα διαδικαστικά θέματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου, με γνώμονα φυσικά να μην προκύψει θέμα αναβίωσης χρεών από το παρελθόν.

Πηγή: thestival.gr