Η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Ερμιονίδας διακόπηκε με την ολοκλήρωση της απολογίας της χήρας ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η χήρα της Κοιλάδας κατά τη διάρκεια της απολογίας της κατηγόρησε τους συγχωριανούς της λέγοντας ότι έβγαζαν μυθεύματα και πως βρίσκεται στο εδώλιο από το κουτσομπολιό τους. Επίσης, αναφέρθηκε στην 16χρονη κόρη της η οποία όπως της είπε την επισκέπτεται και την καθησυχάζει λέγοντάς της να μη φοβάται γιατί είναι αθώα.

Η κατηγορούμενη άφησε αιχμές για εξωσυζυγική σχέση του άτυχου καπετάνιου και υποστήριξε ότι ο σύζυγός της αυτοκτόνησε. “Είναι πολύ σκληρό για μία γυναίκα να είναι αθώα και να βρίσκεται στη φυλακή”.

Η ακροαματική διαδικασία η οποία διεξάγεται εδώ και ενάμιση χρόνο θα συνεχιστεί στις 8 Ιουλίου, οπότε θα ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και εκείνες των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Πηγή: thestival.gr