Έξαλλος έγινε ο κεντρικός παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, αφού διάβασε μια ανάρτηση που έκανε η  Άννα Κορακάκη για το πώς αντιλαμβάνεται η Πολιτεία τον αθλητισμό στην Ελλάδα.

Αρχικά, χθες, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, η Άννα Κορακάκη αναφέρθηκε στην υποδοχή που δεν έλαβε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ύστερα από την πρόκρισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 Η Άννα Κορακάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram:
«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024». Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους». Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».
Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης για την υποδοχή της Άννας Κορακάκη στην Ελλάδα
«Τι γίνεται εδώ γ@μώ την τρέλα μου» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Έχοντας μεγάλη ένταση για τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, συνέχισε λέγοντας: «Είναι το ταλέντο αυτής της χώρας να σου προκαλεί γέλιο και θλίψη την ίδια στιγμή. Να μην σεβόμαστε. Η Άννα που έχει κάνει όλα αυτά γυρνάει πίσω ενώ έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τίποτα, νέκρα στο αεροδρόμιο. Γυρνάει ο Τσάκα Τσούκας και γίνεται μακελειό. Αν ποτέ απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα, ίσως έχουμε και μία ελπίδα να πάμε μπροστά».

Πηγή: madata.gr