Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό καθώς η αθλήτρια ήταν η πλέον άτυχη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τον κορονοϊό να μην της επιτρέπει να συμμετάσχει όπως θα ήθελε στη ρυθμική κολύμβηση.

Μέσα σε όλα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αποκάλυψε πως το φετινό καλοκαίρι πάθαινε κρίσης πανικού εκφράζοντας παράλληλα ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι είναι σήμερα καλά στην υγεία της, ειδικά σε μία περίοδο που άνθρωποι πεθαίνουν από τον ιό και άλλοι χάνουν τα σπίτια τους στις καταστροφικές φωτιές.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Instagram:

«Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες για αυτούς τους αγώνες… Ή ακόμη να γράψω και βιβλίο! Σήμερα, αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία μου όπου θα μπορούσε να θεωρηθεί και εφιάλτης ή ακόμη και μια νέα πολύ δυνατή δοκιμασία της ζωής!! Όλα ξεκίνησαν όταν παρά τα δυο αρνητικά pcr που είχα και χρειαζόμουν για το ταξίδι μου στο Τόκιο, είχα αρχίσει να νιώθω μια μικρή αδιαθεσία. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν περνάμε ένα κρυολόγημα στις μέρες μας είναι ο COVID. Αλλά όλοι μας λίγο πολύ ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς οι τυχεροί!! Στην περίπτωση μου ήμουν η τυχερή!! Λαχείο ατυχίας δηλαδή…

Ενώ είχα όπως σας είπα …

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr