Περισσότερο από έναν χρόνο μετρά η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον αγαπημένο της, τον γοητευτικό επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να καταλάβουν πως ταιριάζουν και πως μπορούν να μοιραστούν την καθημερινότητά τους. Έτσι, η γλυκιά παρουσιάστρια, έπειτα από μια περίοδο σκέψης, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του συντρόφου της για συγκατοίκηση και αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της, κάνοντας ένα αρκετά μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή του έδειξε έτσι ότι τον εμπιστεύεται, καθώς, ύστερα από το τέλος της προηγούμενης μεγάλης σχέσης της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ήταν πιο δύσκολο να ληφθεί η απόφαση για ένα παρόμοιο βήμα. Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει στάση και στα social media και δεν ανεβάζει κανένα στιγμιότυπο από την προσωπική της ζωή με τον Σπύρο Λάζαρη. Προτιμά να κρατά την ιδιωτική της ζωή μόνο για την ίδια και τον σύντροφό της, προκειμένου να μη δίνει λαβές για σχόλια και δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της, μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, τον Απρίλιο του 2018, ωρίμασε απότομα και κλείστηκε αρκετά στον εαυτό της, κάνοντας έτσι και έναν απολογισμό. Αποφάσισε να μη κάνει εκπτώσεις στη ζωή της και διεκδικεί αυτό που πραγματικά θέλει.

Ο Σπύρος Λάζαρης που έγινε περισσότερο γνωστός από τη σχέση του με την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή, προέρχεται από μία πολύ ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια της χώρας καθώς ο παππούς του, που έφυγε από τη ζωή το 2006 ήταν ο Σπύρος Σκλαβενίτης. Ο Σπύρος Λάζαρης διατηρεί ξενοδοχείο στον Πόρο, όπου το ζευγάρι, το καλοκαίρι του 2018 έκανε τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές του. Μάλιστα, ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του τρία παιδιά, με τα οποία η Ευαγγελία ακούγεται ότι έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση.

Πηγή: Εφημερίδα «Real Life»

Πηγή: thestival.gr