Τηλεφωνική επικοινωνία και μάλιστα μακράς διάρκειας είχαν τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Αντρέα Ανιέλι, έπειτα από πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη της Γιουβέντους, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα συμμετοχής του Ολυμπιακού στη European Super League.

Όπως γράφει ο πολύπειρος ρεπόρτερ στα θέματα των Πειραιωτών, Κώστας Νικολακόπουλος, μέσω της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις εξελίξεις με τη διοργάνωση που εξήγγειλαν 12 ισχυρά κλαμπ της Ευρώπης, αλλά μετά από ποικίλες αντιδράσεις -τουλάχιστον προσωρινά- το σχέδιο μπήκε… στον πάγο.

Χθες, ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως το όνομα του Ολυμπιακού είχε πέσει στο τραπέζι στη σύσκεψη των «12» που ίδρυσαν την ESL, μαζί με Σεβίλλη, Λιόν, Νάπολι και Φιορεντίνα, ως υποψήφιες αντικαταστάτριες των αγγλικών ομάδων που έκαναν πίσω για το πρότζεκτ.

Η στάση του Ολυμπιακού, πάντως, ήταν εξ αρχής αρνητική απέναντι στην κλειστή αυτή Λίγκα, γιατί -όπως αναφέρεται- αφενός μεν σέβεται τις υπάρχουσες αρχές του ποδοσφαίρου (UEFA, FIFA, ECA) και αφετέρου δεν έχει ελιτίστικη συμπεριφορά και στηρίζεται πάνω από όλα στον κόσμο του.

Πηγή: madata.gr