1 η Ιουνίου σήμερα. Νέος μήνας, μήνας Euro2020! Την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουνίου η πρώτη σέντρα και από σήμερα στο BetMarket ξεκινούν τα κείμενα που θα αφορούν τη μεγάλη καλοκαιρινή ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πριν μπούμε στα βαθιά στοιχηματικά νερά των επόμενων ημερών, ένα πρώτο κείμενο πιο εισαγωγικό. Πιο ποδοσφαιρικό, από εκείνα που καλλιεργούν για τα καλά την ανυπομονησία.

Τα μεγάλα ματς των ομίλων. Αυτά που… δεν χάνονται και ας είναι ακόμη νωρίς.

Ξεκινάμε… για το δικό μας Top-4

4. Τουρκία-Ιταλία 5/6 (22:00)
Είναι η πρεμιέρα. Κανένας σωστός ποδοσφαιρόφιλος δεν χάνει την πρεμιέρα μιας μεγάλης διοργάνωσης, όποιος και αν παίζει σε αυτή!

3. Δανία-Φινλανδία 12/6 (19:00)
Περίπου 750 επίσημα παιχνίδια, 110 χρόνια ιστορίας για να τα καταφέρει φέτος για 1 η φορά στην ιστορία της η Φινλανδία σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Θα χάσεις αυτή την πρεμιέρα; Ειδικά όταν τα έφερε έτσι η κλήρωση που θα παίξει σε ντέρμπι των Βόρειων με τη Δανία.

Και αν ψάχνετε και ένα κερασάκι στην τούρτα, οι Φινλανδοί κράτησαν έξι φορές την εστία τους απαραβίαστη στην προκριματική φάση. Οσες η Ελλάδα στον δρόμο για το Euro 2004!

2. Αγγλία-Σκωτία 18/6 (22:00)
Νομίζουμε περισσότερες διαφωνίες θα συναντήσουμε γιατί το βάλαμε στο νούμερο 2 καιόχι στο 1, παρά για το αν θα το δει κάποιος. Σπουδαία μάχη, μεγάλη έχθρα. Δεν βλέπειςαυτό το ματς μόνο αν δεν έχεις δει Braveheart. Αν και μέχρι τις 18 Ιουνίου προλαβαίνεις να δεις και την ταινιάρα με τον Μελ Γκίμσπον, για να μπεις ακόμη περισσότερο σε κλίμα μάχης Αγγλίας-Σκωτίας.

1. Πορτογαλία-Γαλλία 23/6 (22:00)
Επανάληψη του προηγούμενου τελικού. Η ομάδα του Σάντος κέρδισε τον τίτλο για να πάρει δύο χρόνια μετά η Γαλλία το Μουντιάλ. Και τώρα να έχουμε στον όμιλο μάχη πρωταθλητή Ευρώπη με Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Και πριν προλάβετε να σκεφτείτε πως «έλα μωρέ στον όμιλο θα περάσουν και οι δύο», μάθετε πως η κληρωτίδα είχε κέφια και τους… πέταξε και μια Γερμανία στον ίδιο όμιλο!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Πηγή: madata.gr