Σήμερα  οριστικοποιήθηκε το πόσοι θεατές θα μπορούν να πάνε στο Allianz Arena του Μονάχου για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του EURO 2021.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βαυαρίας, οι αγώνες που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στην «Allianz Arena» του Μονάχου θα μπορούν να παρακολουθήσουν περίπου 14.000 θεατές, αριθμός που αντιστοιχεί στο 20% της χωρητικότητας του γηπέδου.

 «Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου είναι μία ξεχωριστή περίσταση και τα ματς αντιπροσωπεύουν ένα πιλοτικό σχέδιο για να φιλοξενηθούν παρουσία κόσμου και άλλα επαγγελματικά αθλήματα στην Γερμανία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης του Μονάχου, Μάρκους Σέντερ.
 
Παράλληλα, σημείωσε πως όσοι προμηθευτούν εισιτήρια για να βρεθούν στις εξέδρες θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες και ότι είναι πιθανό να χρειαστεί να έχουν υποβληθεί σε τεστ ελέγχου για κορονοϊό.
Τέλος, υπογράμμισε πως οι χώροι θα είναι ειδικά διαμορφωμένοι ώστε να μην μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις πριν και μετά τα παιχνίδια.
Στην έδρα της Μπάγερν θα γίνουν τα τρία ματς της εθνικής Γερμανίας στον 6ο όμιλο του EURO 2020, με αντιπάλους τη Γαλλία (15/6), την Πορτογαλία (19/6) και την Ουγγαρία (23/6).
Στο Μόναχο θα διεξαχθεί επίσης στις 2/7 ένας από τους τέσσερις προημιτελικούς του τουρνουά.

sputniknews

Πηγή: madata.gr