Ανέβηκαν οι τόνοι στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κώστας Ζουράρις, τοποθετήθηκε για τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του.

«Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra», σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις.

Σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, απάντησε:

«Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες».

Σε επόμενη ερώτηση από τη Μαρία Σαράφογλου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Μη με διακόπτετε. Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε συνιδιοκτήτες στην τηλεόραση ως πολίτες εσείς κι εγώ. Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη. Έχω 3 λεπτά για να μιλήσω».

«Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια… τα πλουσιόπαιδα, τα κ…λόπαιδα, αυτά που έχουν λεφτά», συνέχισε ο Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσωνα Φωτήλα.

«Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία, είστε και δάσκαλος. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε και σας καλώ να το πάρετε πίσω», είπε σε υψηλούς τόνους ο κύριος Φωτήλας.

 
«Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», του απάντησε ο Κώστας Ζουράρις, ολοκληρώνοντας έτσι την τοποθέτησή του.

Πηγή: madata.gr