Για τη σύλληψη της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα μίλησε ο 40χρονος άνδρας, που φέρεται να αποτέλεσε το “μήλον της έριδος” ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Μέσω επίσημης δήλωσης ο άνδρας που φέρεται ως η “πέτρα του σκανδάλου” υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως πράττει όλο το πανελλήνιο.

“Ο εντολέας μου απορεί πως ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου την στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Δηλώνει, επίσης, ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο”.

Στο στόχαστρο και φίλη της 35χρονης

Την ίδια στιγμή, φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης, η οποία έχει προφυλακιστεί για την επίθεση στην Ιωάννα, εκτιμά πως βρέθηκε και η ίδια στο στόχαστρό της.

Μάλιστα, η γυναίκα αυτή υποστηρίζει πως από συμπτώσεις φαίνεται να γλίτωσε μία επίθεση ανάλογη με εκείνη που έγινε κατά της άτυχης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Φωτό: intime

Πηγή: thestival.gr