Στον Ολυμπιακό επιμένουν στην άποψή τους ότι πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια προκειμένου το φετινό πρωτάθλημα να τελειώσει.

Η εφημερίδα «Live Sport» ζήτησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απαντήσει τα εξής δύο ερωτημάτα: Πρώτον, μέχρι πότε πρέπει να περιμένει η Super League για να ξεκινήσουν εκ νέου οι προπονήσεις και στη συνέχεια το πρωτάθλημα και δεύτερον, αν είναι υπέρ της επανέναρξης ή της διακοπής του πρωταθλήματος μετά και την επιστολή της UEFA.

Στο πρώτο ερώτημα, η τοποθέτηση του Ολυμπιακού είναι αυτή που έχει εκφραστεί μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη και της γενικής διευθύντρια του συλλόγου με μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων, Λίνας Σουλούκου.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» λένε πως «πρέπει να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός. Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει μπροστά το ατομικό συμφέρον του, αλλά ποιο είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά στη δεύτερη ερώτηση, ο Ολυμπιακός τόνισε ότι «πρέπει να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος και ποιος τελευταίος. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα. Ούτε παύλες, ούτε τελείες, ούτε άνω τελείες.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση της Super League. Με μία βίαιη διακοπή θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταιλήματος, η UEFA θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διακόπηκε στο πρωτάθλημά τους στις διοργανώσεις της. Στην Ελλάδα πάντως, έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όλοι έχουν παίξει δύο φορές με όλους. Σκοπός όμως είναι να παραμείνουμε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Το ενδεχόμενο διακοπής είναι στο τραπέζι, αλλά πρέπει να είναι απευκταίο. Θα οδηγηθούμε εκεί μόνο για λόγους δημοσίας υγείας και αν δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες».

Πηγή: thestival.gr