Αποστομωτική ήταν η απάντηση νοσηλεύτριας στα πυρά που εξαπέλυσε ο Στέλιος Πέτσας στους υγειονομικούς, σε συζήτηση στο MEGA για την πανδημία και τους εμβολιασμούς.
 
Νοσηλεύτρια του «Ευαγγελισμού» σε ζωντανή σύνδεση απάντησε με τον πλέον δηκτικό τρόπο, στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος κατηγόρησε τους υγειονομκούς που αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

«Επειδή έχουμε έναν πρωθυπουργό που μετράει στρέμματα και φέρετρα, να σας πω λοιπόν ότι τα 13.500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στους υγειονομικούς και οι δέκα χιλιάδες απολύσεις παρά τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στην πλάτη των συναδέλφων μας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που βγαίνετε και μιλάτε έτσι δημόσια σε υγειονομικούς», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega,απαντώντας σε ζωντανή σύνδεση στον Στέλιο Πέτσα, η Φωτεινή Καρυστινάκη, νοσηλεύτρια στον “Ευαγγελισμό”.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών από την πλευρά του απάντησε στη νοσηλεύτρια:

«Αυτά που είπε είναι η πιο σκληρή “γραμμή” του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πιστεύω ότι αυτά εκπροσωπούν κανέναν νοσηλευτή. Εκπροσωπούν την κυρία, που τα εκφράζει ενδεχομένως και το πολιτικό κόμμα που εκφράζει. Γι αυτό μίλησα πριν για αντικυβερνητική συνδικαλιστική δράση».

«Εσείς τι εκφράζετε με το “πετώντας λεφτά στις ΜΕΘ”; Εσείς ποια πολιτική εκφράζετε; Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Χαρακτηρίζετε πολιτικά έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε; Αυτά ανήκουν σε μαύρες εποχές στην ιστορία, θέλετε να τα επαναλάβουμε;», ήταν η άμεση απάντηση της κ. Καρυστινάκη.

Πηγή: madata.gr