Ένταξη μεταξύ του  Άδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με τον παρουσιαστή  με αφορμή τα μέτρα κατά της πανδημίας αλλά και την ενίσχυση που έχει δώσει η κυβέρνηση εν μέσω ακρίβειας.

 Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως οριζόντια μέτρα θα ωφελούσαν περισσότερο όσους έχουν ένα καλό εισόδημα κι όχι τους πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη, στους οποίους θα δοθεί ένα επίδομα, όπως είπε.

  Μάλιστα για να στηρίξει το ότι μεγάλο κομμάτι των πολιτών μπορούν να ανταπεξέλθουν, επανέλαβε το ότι μέσα στην πανδημία αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες.

Ο Γιώργος Αυτιάς αντέδρασε λέγοντάς του πως οι καταθέσεις αυξήθηκαν επειδή τα πάντα ήταν κλειστά για καιρό, λόγο του ότι είχαμε καραντίνα και ο κόσμος δεν κυκλοφορούσε και κατανάλωσε πολύ λιγότερο καθώς και ότι πολλοί επαγγελματίες πήραν την επιστρεπτέα προκαταβολή.

 Τα αίματα άναψαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιμένει, και το Γιώργο Αυτιά να λέει «μου ανεβάζεις το αίμα πρωί πρωί». Ωστόσο δεν υπήρξε τσακωμός και συνεχίστηκε η συζήτηση.

Γεωργιάδης: Θα είχαμε φτηνό ρεύμα αν δεν υπήρχε η Αριστερά
«Η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη επειδή η Αριστερά διαχρονικά εμπόδισε όλα τα έργα προόδου. Γιατί είστε καταστροφή της χώρας σε όλα σας. Μια ζωή γκρινιάζετε, μια ζωή στα δικαστήρια, μια ζωή να σταματάτε τα έργα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ουρλιάζοντας και απευθυνόμενος στον δ/ντη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Εάν δεν υπήρχε καθόλου Αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα και θα είχαμε κάνει όλα τα έργα. Εσείς δεν μας αφήνετε», συμπλήρωσε, ολοκληρώνοντας το βγαλμένο από άλλες εποχές παραλήρημά του.

Πηγή: madata.gr