Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Αρη μίλησε ο Μίχαελ Ενινγκ, που υποστήριξε πως είναι περήφανος που είναι προπονητής τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να δηλώσω πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος ανταμειφθήκαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Πριν το παιχνίδι πολλοί λίγοι πίστευαν πως θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς, πως έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες είναι για εμάς μία μεγάλη ευκαιρία που θα μνημονεύουν για πολλά χρόνια. Μπράβο τους. Παίξαμε έξυπνα σήμερα. Ξέραμε πότε να κρατήσουμε μπάλα, πότε να περιμένουμε για να βγούμε μπροστά.

Παίξαμε με μυαλό και πήραμε το αποτέλεσμα. Αν παίζαμε έτσι τα τελευταία δέκα λεπτά με την ΑΕΚ τώρα θα ήμασταν στον τελικό. Ο Γκάμα, ο Ματίγια, ο Σάσα, ο Μαντσίνι, ο Κουέστα, ο Σόουζα, κάνανε σπουδαία δουλειά. Ακόμα και οι μικροί μαθαίνουν γρήγορα. Ξαναλέω είμαι περήφανος για όλα όσα έκαναν όλη τη σεζόν. Τους είπα ότι με αυτή τη νοοτροπία δεν έχουνε τίποτα να φοβούνται στο μέλλον. Τώρα δικαιούνται να ξεκουραστούν. Τους είπα να φύγουν για μερικές μέρες μακριά και να μην ασχοληθούν καθόλου με ποδόσφαιρο. Να ξεκουραστούν και να καθαρίσει το μυαλό τους. Μπράβο τους και πάλι».

Πηγή: thestival.gr