Ξεκάθαρος και αφοπλιστικός ήταν ο Μίχαελ Ενινγκ μετά την ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ, όπου μίλησε για τους λόγους που δεν έκανε καμία αλλαγή στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά είπε: «Συνολικά από το παιχνίδι δεν κερδίσαμε πολλά. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να δώσουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν είμαι ικανοποιημένος φυσικά από το αποτέλεσμα. Ξεκίνησε το παιχνίδι με άσχημες για εμάς προυποθέσεις. Παίξαμε με μία ενδεκάδα ανάγκης, χάσαμε και τον Ντιγκινί στο ζέσταμα και μείναμε από λύσεις. Κάναμε ένα αξιοπρεπές αγώνα τηρουμένων των αναλογιών.

Θεωρώ πως οι λεπτομέρειες του αγώνα έκαναν την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ από μία στημένη φάση προηγήθηκε, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, ο αντίπαλος ήθελε να κερδίσει χρόνο και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές: «Η απάντηση είναι απλή: Αλλαγή κάνεις για να βελτιώσεις πράγματα. Εμείς δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο. Δεν θα βελτίωναν κάτι. Ο Ντιγκινί χτύπησε στο ζέσταμα, ο Φετφατζιδης δεν μπορούσε να παίξει. Οι υπόλοιπες εναλλακτικές που είχα στον πάγκο δεν θα βελτίωναν το παιχνίδι μας».

Πηγή: thestival.gr