Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε μεταξύ άλλων, στην κάμερα της Nova ο Μίχαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

Για την κατάσταση της ομάδας με το ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Είναι μικρό το χρονικό περιθώριο ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Είναι λογικό όλοι να είναι καταρρακωμένοι, ωστόσο τόσο χθες όσο και σήμερα, η διάθεση μας για το παιχνίδι έχει επανέλθει».

Για τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αν δεν αναγνωρίζαμε την αξία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κάναμε λάθος. Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είχαμε κάνει και στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος και να κερδίσουμε».

Για τη βαθμολογική διαφορά από τον ΠΑΟΚ: «Σε όλα τα παιχνίδια των play off υπήρχε κάποια ιδιαιτερότητα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και δεν μας απασχολεί η βαθμολογική θέση των αντιπάλων μας».

Για την κατάσταση των παικτών: «Και εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε ταλαιπωρημένοι. Ο αντίπαλος δεν έπαιξε παράταση αλλά είχε τη διαδικασία του ταξιδιού. Δεν υπάρχει δικαιολογία σχετικά με αυτό. Είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η απουσία του κόσμου μας».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Αυτήν την περίοδο όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Υπάρχουν συμβόλαια που τελειώνουν στο τέλος του μήνα».

Για τους στόχους της ομάδας από εδώ και στο εξής: «Νομίζω ότι ο στόχος που πρέπει να έχουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Πηγή: thestival.gr