Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει η Ελληνική Λύση τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, για το άνοιγμα των σχολείων.

“Η κυρία Κεραμέως ανακοίνωσε σήμερα ότι θα …ανακοινώσει στο μέλλον τις τελικές αποφάσεις, αφήνοντας στο σκοτάδι και την ανασφάλεια χιλιάδες έλληνες μαθητές και τις οικογένειές τους”, τονίζει και εκφράζει τη διαφωνία της με τη χρήση μασκών από τους μαθητές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η κυρία Κεραμέως ανακοίνωσε σήμερα ότι θα …ανακοινώσει στο μέλλον τις τελικές αποφάσεις, αφήνοντας στο σκοτάδι και την ανασφάλεια χιλιάδες έλληνες μαθητές και τις οικογένειές τους. Δημιουργική ασάφεια για αποσυμφόρηση των τάξεων, για τον αριθμό των μαθητών, μηδενική μελέτη για την συνάφεια με την χωροταξία και το μέγεθος των τάξεων.

Υποσχέσεις και «Θα» για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών. Ωφελημένοι από την σημερινή εξέλιξη δεν είναι οι μαθητές και οι γονείς, αλλά οι πωλητές μασκών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αντιτίθεται στην ασάφεια του αριθμού των μαθητών χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα τετραγωνικά μέτρα όπως και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από μικρά παιδιά. Καλεί δε τους αρμοδίους να σεβαστούν τις απόψεις διακεκριμένων επιστημόνων που αντιτίθενται στην χρήση της, όπως άλλωστε και ο κύριος Τσιόδρας στο παρελθόν”.

Πηγή: thestival.gr