Τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα τους απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Σε μία από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη με την κόρη της, μια follower έγραψε ότι δεν της αρέσει που δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της συχνά και μάλιστα έβαλε στην… κουβέντα και την Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια συνήθως δεν ασχολείται αλλά αυτό το σχόλιο που είχε να κάνει με το παιδί της την ενόχλησε και αποφάσισε να απαντήσει!

«Εμένα πάλι μου λείπει η παλια Μελέτη που δεν ανεβαζε συνεχώς φώτο της οικογένειας.σαφως κ αντιλαμβάνομαι την ευτυχία σας αλλά από την άλλη θα χρησιμοποιήσω κ μια φράση που λέτε κ εσείς :άλλη καμία δεν γέννησε μόνο η Μαριω τον Γιάννη….ok είστε μητέρα αλλά κάλμα….ούτε η Μενεγακη δεν ανεβάζει φώτο των παιδιών της τόσο συχνά….ήρεμα το λέω κ τοποθετουμαι σαν θεατής. don’t worry ξέρω ήδη την απάντησή σας:να αποχωρησω από το προφίλ σας.κ αυτό ήρεμα το λεω», έγραψε η follower.

nonoram228a.jpg

nonoram228b.jpg

Πηγή: thestival.gr