Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία Τσιάρτα, µιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τις απόψεις και τις αποφάσεις του αδελφού της και εξηγεί ξεκάθαρα γιατί διαφωνεί µαζί του.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ως ποδοσφαιριστής υπήρξε ένας από τους χαρισµατικότερους µέσους της εποχής του, µε διεθνή καριέρα και σπουδαία προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, από την εποχή που κρέµασε τα παπούτσια του έχει βρεθεί στο επίκεντρο για εξωαγωνιστικούς λόγους και πιο συγκεκριµένα για τις ακραίες θέσεις του πάνω σε διάφορα κοινωνικά θέµατα. Μάλιστα, πριν από λίγες ηµέρες ανακοίνωσε ότι θα πολιτευτεί µε τον νεοϊδρυθέντα πολιτικό σχηµατισµό του Θάνου Τζήµερου και του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αυτό όµως δεν άρεσε καθόλου στην οικογένειά του και µε ανακοίνωση που υπογράφουν η µητέρα του, Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα, και η αδελφή του, Ελευθερία Αναστασίου Τσιάρτα, διαχωρίζουν τη θέση τους και εκφράζουν την αντίθεσή τους. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι στην οικογένειά τους δεν είχαν ποτέ οµοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr