Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος τη Δευτέρα 16 Αυγούστου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» καθώς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN ο κ. Χαρδαλιάς είχε πόνους στο στήθος τις τελευταίες μέρες και χθες πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου τελικά του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Ο υφυπουργός βρίσκεται σε φάση της ανάρρωσης. Έχει τις αισθήσεις του, συνομιλεί με το περιβάλλον του και μάλιστα χθες είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ. Χαρδαλιάς παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος και ο αδερφός του. Ο υφυπουργός θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως και τρεις μέρες. Τα καθήκοντα του κ. Χαρδαλιά έχει αναλάβει ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Χρυσοχοΐδης για Χαρδαλιά: Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής – Θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη

Με ευχές για ταχεία ανάρρωση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, o οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ξεκίνησε την έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σ’ αυτή τη μάχη», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Πηγή: madata.gr