Παράταση μίας ώρας δόθηκε στην ψηφοφορία των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00 και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη Χαριλάου Τρικούπη, εκτιμάται ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα 120.000 μέλη.

Xαμόγελα από την προσέλευση στις κάλπες – Πάνω από 100.000 

Σε πλήρη εξέλιξη οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ με τη, μέχρι στιγμής, συμμετοχή να κρίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη ως πολύ ικανοποιητική. Έως τις 17:00 οι εκτιμήσεις έδειχναν ότι έχει υπερβεί τις 100.000.  

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στρατηγείο της Χαριλάου Τρικούπη εκφράζεται ικανοποίηση από την προσέλευση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Σε αρκετά εκλογικά κέντρα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές για εξάντληση ψηφοδελτίων και μεταφορά επιπλέον πακέτων.

Η συνολική συμμετοχή έως τις 17:00 το απόγευμα υπολογίζεται πάνω από 100.000, δεδομένου ότι στα 123 εκλογικά κέντρα από τα 600, έχουν ψηφίσει 45.000 μέλη.

Εκτιμάται μάλιστα ότι, πανελλαδικά μέχρι το βράδυ, θα ψηφίσουν περισσότερα από 120.000 μέλη του κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι επιλέγουν το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο και τις ηγεσίες των οργανώσεων πανελλαδικά.

Πάντως, αν συνεχίσουν οι ίδιοι ρυθμοί, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι κάλπες να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος.

Πηγή: madata.gr