Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ έθεσε εαυτόν ο Θέμης Χειμάρας, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης μετά τη νέα διαρροή εγγράφων για συμπληρωματική εξέταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Ο Θέμης Χειμάρας είχε μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ωστόσο στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, που ο ίδιος δημοσιοποίησε, δεν επιβεβαιώνονται οι σχετικές καταγγελίες.

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν επιτρέψει να μείνει η παραμικρή σκιά στο πρόσωπό του, αναφέροντας ότι στο τέλος «το φως θα νικήσει το σκοτάδι».

ΣΥΡΙΖΑ: «Σύρθηκαν σε αυτήν την απόφαση»

Τη δήλωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα, σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι μετά τις αντιδράσεις, «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

Η Κουμουνδούρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων, που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ», ενώ έκανε λόγο για «το νέο άδειασμα των Αρχών».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ ‘καθάρισε’ για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», προσέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;», διερωτήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δώσει και… την απάντηση: «Έτσι φαίνεται…».

«Αλλιώς, θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των ‘Πάτσηδων’ και των ‘γαλάζιων ακρίδων’», κατέληξε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr