Τα δύο κόμματα θα ανακοινώσουν την ίδια ημέρα τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές της 21η Μαΐου.

Αύριο, Παρασκευή 28 Απριλίου θα γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στη συνέχεια θα συναντηθεί με όλους τους υποψηφίους.

Το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, θα είναι γυναίκα, δεν θα είναι ιδιαιτέρως γνωστό, και μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο.

Στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας της ΝΔ θα είναι ο Χρήστος Στυλιανίδης  και ο Θόδωρος Σκυλακάκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, στο ψηφοδέλτιο θα είναι και η Ειρήνη Αγαπηδάκη και η Ματίνα Παγώνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει τη επιθυμία του να υπάρξουν περισσότερες γυναίκες στα ψηφοδέλτια. Στα ψηφοδέλτια θα βρίσκονται και ο κ. Άκης Σκέρτσος και ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ημέρα ανακοινώνεται και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ταυτόγχρονα με το πρόγραμμα του κόμματος, το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ονομάζει «συμβόλαιο για την αλλαγή».

Στο ψηφοδέτλιο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Έλενα Ακρίτα, ο Όθων Ηλιόπουλος, ο Αθανάσιος Τσακρής, η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και η Ζωρζέτα Λάλη.

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε την Αθηνά Λινού.

Πηγή: madata.gr