Στη μάχη της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης έχουν ριχτεί ήδη οι πολίτικοι αρχηγοί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη «χτύπησε» το καμπανάκι στους πολίτες ότι τίποτε δεν έχει κριθεί και ότι σε περίπτωση που στη Βουλή μπουν 7 κόμματα , τότε ο πήχης της αυτοδυναμίας θα ανέβει.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του τόνισε ότι θα αξιοποιήσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο προκειμένου να ανατρέψει τους συσχετισμούς, ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Χίο δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ο πραγματικός αντίπαλος της συντηρητικής παράταξης.

Νέα Δημοκρατία: Υποδοχή του Κυριακού Μητσοτάκη με τσικουδιές και μαντινάδες

Με μαντινάδες και τσικουδιά υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Βρύσες του Αποκόρωνα Χανίων ενώ όπου κι αν μίλησε στην Κρήτη ζήτησε συσπείρωση και ισχυρή σταθερή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

«Ξεκινάνε όλα από την αρχή. Δεν δικαιολογείται εφησυχασμός. Δεν θέλω να ακούω κουβέντα ότι έχουμε κερδίσει σίγουρα, άρα πάμε για άλλα’. Θα πρέπει να επαναβεβαιώσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Έχουμε τον αέρα στα πανιά μας, έχουμε το ρεύμα μαζί μας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αλέξης Τσίπρας: «Σκέφτηκα να παραιτηθώ αλλά δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές είπε πως ήταν οδυνηρό σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα και ότι το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να παραιτηθεί.

«Το πρώτο που σκέφτηκα, δεν σας το κρύβω, ήταν η παραίτηση. Μετά σκέφτηκα ότι το μόνο που δεν έχω δικαίωμα είναι να λιποτακτήσω».

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη από την Χίο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χίο τόνισε ότι η πραγματική εναλλακτική δύναμη απέναντι στη ΝΔ είναι το ΠΑΣΟΚ.

«Η μόνη που είναι πιστή στις αξίες της Δημοκρατίας, της διάκρισης των εξουσιών, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αυτή η παράταξη , για αυτό είναι η δημοκρατική παράταξη»

Τα δικά του μηνύματα στέλνουν στους πολίτες ΚΚΕ και Ελληνική Λύση.

«Καμία αστική κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη, όταν υπάρχει εργατικό κίνημα, όταν υπάρχει δυνατό ΚΚΕ», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υπογράμμισε από την πλευρά του: «Δεν συνεργαζόμαστε με κανένα»

Η προεκλογική δραστηριότητα όλων των πολιτικών αρχηγών είναι καθημερινή.

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr