Για τις εργασίες που γίνονται στο αθλητικό κέντρο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πορταριάς, Θανάσης Δρόσος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε Metropolis 95,5:

«Είμαστε γύρω στο 90% αυτή την στιγμή. Έχει γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, ο λόγος που συμβαίνουν αυτά είναι ότι θα ανέβει και ο ΠΑΟΚ, είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

Έχουμε βάλει καινούργιες τέλειες δοκούς, πιστεύω ότι έχει φτάσει στο επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν μπει, ακόμη, προστατευτικά, έχει δημιουργηθεί και ένα εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ, υποδομές και πίσω από τα γκολπόστ για να μην φεύγουν οι μπάλες. 

Εχουμε φτιάξει και πάρκινγκ και άσφαλτο καινούργια. Προσπαθώ να δουλεύουμε καθημερινά και στην καθαριότητα γιατί η Πορταριά είναι το πρώτο χωριό του Πηλίου. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι δίπλα στο χωριό.

Επίσης, οι πυλώνες συνεχώς αναβαθμίζονται για να γίνονται και βραδινές προπονήσεις. Το 10% που απομένει έχει να κάνει με την περίφραξη, με τα δίχτυα πίσω από τις εστίες και τον καλωπισμό, τα βαψίματα. Αν δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά είναι σαν ένα καινούργιο αθλητικό κέντρο».

Πηγή: thestival.gr