Πρόσβαση στο αποκλειστικό περιεχόμενο της Disney+, με μια μοναδική προσφορά περιορισμένου χρόνου, θα έχουν από σήμερα όσοι ενδιαφέρονται για μια «βόλτα» στον κόσμο της συνδρομητικής πλατφόρμας των διάσημων χολιγουντιανών στούντιο στο πλαίσιο του πλέγματος δράσεων «Disney+ Day» της ΟΤΤ.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 9:59 π.μ., νέοι συνδρομητές και συνδρομητές που επιστρέφουν στην υπηρεσία, μπορούν να αποκτήσουν έναν μήνα Disney+ μόνο με 1,99 ευρώ.

Από σήμερα, επίσης, το Disney+ προσφέρει νέο περιεχόμενο. Ανάμεσα στους νέους τίτλους που θα κάνουν πρεμιέρα την «Disney+ Day», συμπεριλαμβάνονται τα «Πινόκιο», «Thor: Love and Thunder» και «Ενώνοντας το Σύμπαν: Γυρίζοντας το Thor: Love and Thunder» των Marvel Studios, «Obi-Wan Kenobi: Ένας Jedi Επιστρέφει», «Wedding Season», «Mike», «Tierra Incognita» καθώς και το «Καλωσορίσατε στο Κλαμπ» ένα νέο επεισόδιο μικρού μήκους των «The Simpsons».

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί πως μια σειρά εκδηλώσεων Disney+ θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΙΣΝ από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Disney+ Day Live In Concert» με την 55μελή συμφωνική, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών.

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα, πρωτότυπη ταινία του Disney+ «Πινόκιο» και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, η επίσης πρωτότυπη ταινία του Disney+ «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο».

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, από τις 10:00 έως τις 23:00, το κοινό που θα βρεθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα μπορεί να επισκεφθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπαίθριο πάρκινγκ λεωφορείων, τις θεαματικές φουσκωτές κατασκευές Disney+ εμπνευσμένες από εμβληματικούς χαρακτήρες και προϊόντων του Disney+. Όλες οι δράσεις για τον τετραήμερο εορτασμό της Disney+ Day στο ΚΠΙΣΝ έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πηγή: topontiki.gr

Πηγή: madata.gr