Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας παραδέχτηκε πως αισθάνθηκε απειλή από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο τηλεφώνημα που του έκανε, ενώ επισήμανε πως η απόφαση για αναβολή του τελικού ήταν συλλογική.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis:

Για τη μήνυση στον Κώστα Καραπαπά: «Μου έκανε ένα τηλέφωνο ο Καραπαπάς και αισθάνθηκα ότι με τα λεγόμενά του απειλήθηκα. Η έκφραση που μου ανέφερε ήταν απειλητική ως προς το πρόσωπό μου».

Για την αναβολή του τελικού: «Η απόφαση για τον τελικό δεν είναι δικιά μου, είναι από τον πρόεδρο και μετά τα μέλη της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων και της επιτροπής διοργανώσεων. Ήταν συλλογική απόφαση. Όταν η αστυνομία στέλνει έγγραφο να μη γίνει ο τελικός εντός Αττικής γιατί δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, τι να κάνει η ΕΠΟ. Το ίδιο και για τα γήπεδα του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Δεν πρέπει να αναβληθεί ο τελικός;».

Για πιθανή διεξαγωγή του στο ΟΑΚΑ: «Η προκήρυξη το απαγορεύει. Αυτό είναι θέμα που πρέπει να αποφασίσει το ΔΣ. Αν υπάρχει έγγραφο του Ολυμπιακού για συναίνεση στο ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Η περσινή απόφαση ήταν λάθος γιατί ο τελικός πρέπει να γίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο ανεξαρτήτως αν μια ομάδα έχει έδρα εκεί. Για να μην μπλέκουμε σε τέτοιες διαδικασίες να λένε τα σωματεία οτιδήποτε».

Πηγή: thestival.gr