Ως «Ιφιγένεια» παρουσιάζει την Εύα Καϊλή, στην υπόθεση «Qatar gate» ο συνήγορός της, λέγοντας ότι η ευρωβουλευτής δέχθηκε πιέσεις να ομολογήσει αδικήματα, τα οποία δεν διέπραξε, για να δει το παιδί της.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συνέκρινε την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την «Ιφιγένεια», καθώς υποστηρίζει ότι η κα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις, για να ομολογήσει αδικήματα, που δεν διέπραξε η ίδια, για να δει το παιδί της.

Παράλληλα, χαρακτήρισε υποκριτές τους μετέχοντες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Έπρεπε να αφεθεί ελεύθερη και δεν αφέθηκε ελεύθερη γιατί τη θέλουν ως τρόπαιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος,  ο οποίος πρόσθεσε ότι η Εύα Καϊλή δέχθηκε πιέσεις από το νομικό της περιβάλλον να συνεργαστεί με τις Αρχές και να υπογράψει ομολογία για αδικήματα που δεν έχει διαπράξει και να βγει από τη φυλακή, για να συναντήσει το παιδί της.
 
«Από την πρώτη στιγμή, όλο το περιβάλλον της, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα ονόματα, και το νομικό της περιβάλλον της έλεγε να συνεργαστεί, να υπογράψει και σε μία με δύο μέρες θα ήταν ελεύθερη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Υπάρχουν στιγμές που λέει να υπογράψω για να δω το παιδί μου, να βγω δεν μπορώ άλλο. Από την επόμενη ημέρα, μου λέει, να υπογράψω τι, τι έχω κάνει», πρόσθεσε σχετικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Την ίδια ώρα, ο νέος της συνήγορος, γνωστός με τα προσωνύμια «συνήγορος του διαβόλου», «μετρ της αντεπίθεσης» και «πρίγκιπας της διαδικασίας», Σβεν Μαρί άσκησε έφεση στην απόφαση των δικαστών, δηλαδή να μείνει η Εύα Καϊλή άλλους δύο μήνες στη φυλακή του Χάρεν στις Βρυξέλλες, ζητώντας κατά παράσταση εξέταση με τον κ. Παντσέρι, γιατί τον θεωρεί αναξιόπιστο.

 
 
 

Πηγή: madata.gr