Ο Ματίας Μόρλα, δικηγόρος και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα, χαρακτήρισε «εγκληματική ηλιθιότητα» την καθυστέρηση του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε και την αμέλεια του προσωπικού για την περίθαλψή του τις τελευταίες 12 ώρες της ζωής του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι θα μπουν στο μικροσκόπιο οι τελευταίες ώρες της ζωής του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: “Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος”» αναφέρει ο Μόρλα και καταλήγει:

«Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Πηγή: madata.gr