Σε ψηφιακό περιβάλλον θα διεξαχθεί, λόγω της πανδημίας του Covid-19, η FIBO 2020, η κορυφαία διεθνής έκθεση με θέμα την φυσική κατάσταση, την ευεξία και την υγεία, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στην Κολωνία από 1 έως τις 3 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, η [email protected], η οποία θα λάβει χώρα στις 1 & 2 Οκτωβρίου, θα διοργανώσει πολυάριθμα διεθνή φόρουμ, συνέδρια και άλλα events για τους επισκέπτες της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής έκδοσης του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Υγείας και Φυσικής Κατάστασης. Στους ιδιώτες επισκέπτες, η [email protected] θα προσφέρει στις 3 Οκτωβρίου τη δυνατότητα να βιώσουν τη διοργάνωση ως εικονική πραγματικότητα.

«Η απόφαση να μην διεξαχθεί η FIBO, με φυσική παρουσία στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, λήφθηκε κατόπιν πολλών συζητήσεων με τους εκθέτες και τους συνεργάτες μας. Μαζί ελπίσαμε ότι ο κλάδος θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονικότητα τον Οκτώβρη, έπειτα από μήνες εγκλεισμού. Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο εξαιτίας της τρέχουσας εξέλιξης της πανδημίας και της αβεβαιότητας που αυτή επιφέρει,» είπε ο Hans-Joachim Erbel, CEO της Reed Exhibitions Deutschland GmbH.

Σημειώνεται ότι η FIBO είχε ήδη αναβληθεί μία φορά από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής της, τον Απρίλιο, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Πολλοί από τους εκθέτες μας ζήτησαν να βρεθεί μία εναλλακτική έναντι της εμπορικής έκθεσης, που θα πραγματοποιούνταν με τον παραδοσιακό τρόπο. Με τη [email protected], στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα είδος διοργάνωσης που, ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, θα ενώσει με ασφάλεια τον κλάδο, ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα όταν η κρίση μετριαστεί», συμπλήρωσε ο Erbel.

Η [email protected] θα εστιάσει στη φυσική κατάσταση, την υγεία, τη φυσιοθεραπεία και στην εταιρική διαχείριση της υγείας. Επιπλέον, στην έκθεση θα αποτυπωθεί ο παγκόσμιος χαρακτήρας της FIBO. Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Υγείας και Φυσικής Κατάστασης (EHFF) θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου ως μια υβριδική εκδήλωση, με online παρουσιάσεις και πολυάριθμους κορυφαίους ομιλητές που θα έχουν φυσική παρουσία στο χώρο. Στους βασικούς συνεργάτες της [email protected] συμπεριλαμβάνονται το Γερμανικό Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για την Πρόληψη και Διαχείριση της υγείας μαζί με το «Aufstiegskongress» και το Fittech Summit, που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και τις προοπτικές του κλάδου φυσικής κατάστασης και ευεξίας.

Τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα της FIBO θα εργάζεται αδιάκοπα με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού τον τρόπο διεξαγωγής και το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδικτυακές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της FIBO θα είναι σύντομα διαθέσιμες ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419021, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

Πηγή: thestival.gr