Μέτρα για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την ενεργειακή ακρίβεια αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
Η ομιλία του Πρωθυπουργού θα έχει έντονα προεκλογικό χαρακτήρα.

Τα πρώτα μέτρα που αναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι μέτρα άμεσης εφαρμογής, και αφορούν την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια. Το δεύτερο πακέτο μέτρων θα εφαρμοστεί από το 2023 και θα έχουν τα μέτρα που θα το απαρτίζουν πιο μόνιμο χαρακτήρα.

Το τρίτο πακέτο είναι προεκλογικού χαρακτήρα και αυτά θα είναι με πιο μόνιμα χαρακτήρα.

Τα πολιτικά διλλήματα που θα τεθούν από την ομιλία του Πρωθυπουργού θα έχουν ως στόχο να τονίσουν την ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας για την χώρα.

Η καθιερωμένη βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινώντας την καθιερωμένη επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ και συνομιλώντας με αρτοποιούς διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος για όσο κρατήσει η ενεργειακή κρίση

«Θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε στο μέτρο του εφικτού και θέλω να σας συγχαρώ διότι η ελληνική αρτοποιία έχει κάνει άλματα», διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το περίπτερο του υπουργείου Άμυνας και αμέσως της Πυροσβεστικής όπου τόνισε πως φέτος αν αντιμετωπίσαμε καλύτερα από πέρσι τις πυρκαγιές.

«Είναι μια πάρα πολύ καλή απόδειξη ότι είμαστε σε θέση να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Να αναγνωρίζουμε με θάρρος με ειλικρίνεια τα λάθη μας και να προχωράμε μπροστά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης πέρασε από τα περίπτερα των περισσότερων υπουργείων όπως του Μεταφορών, του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου εργασίας και του υπουργείου Μετανάστευσης όπου ενημέρωθηκε για τη λειτουργία και συμβολή drones τελευταίας τεχονολίγας

Ο πρωθυπουργός σταμάτησε και στο περίπτερο του Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή: madata.gr