Στην επιδιόρθωση των περισσότερων από τις βλάβες που προκλήθηκαν σε πάρα πολλές περιοχές πανελλαδικά λόγω της κακοκαιρίας από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες έως σήμερα προχώρησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες – θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή βροχόπτωση – προκάλεσαν μεγάλο αριθμό βλαβών σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Κρήτης και του Ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, η ετοιμότητα και η επαγρύπνηση των συνεργείων του πανελλαδικά είχε ως αποτέλεσμα την άμεση επιδόρθωση των περισσότερων βλαβών, ακόμη και υπό τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, τόσο λόγω της κακοκαιρίας, όσο και λόγω των επιπλέον δυσκολιών που προκύπτουν από τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα λόγω της πανδημίας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει πως με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του, μέχρι αυτή την ώρα έχουν επιδιορθωθεί σχεδόν όλες οι βλάβες στα δίκτυα Μέσης Τάσης, ενώ εκκρεμεί ένας μικρός αριθμός βλαβών κυρίως στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή της Ξάνθης και της Καβάλας, οι οποίες αναμένεται να αποκατασταθούν εντός της ημέρας.

Η διοίκηση του Διαχειριστή ευχαριστεί για μια ακόμη φορά θερμά τους εργαζόμενούς του για την άμεση ανταπόκρισή τους και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν, «ιδιαίτερα κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι σήμερα».

Πηγή: thestival.gr