Έπειτα από τρία χρόνια μαζί, 133 συμμετοχές, 101 γκολ και πέντε τρόπαια, το κεφάλαιο έκλεισε. Ο δρόμος του Κριστιάνο και της Γιουβέντους χωρίζεται. Ήταν μια υπέροχη ιστορία και όσα γράφτηκαν, θα παραμείνουν αιώνια. Ήταν εκπληκτικό το ταξίδι.

Οι αξέχαστες στιγμές θα ζουν μαζί μας. Θα μπορούσαμε να τις αναπολήσουμε και να τις παρουσιάσουμε ξανά, αλλά δεν θα βοηθούσε αυτό. Όλοι έχουν από μια ξεχωριστή ανάμνηση με τον CR7. Όλοι έχουν κρατήσει ένα συναίσθημα που δεν σβήνει και δεν χάνεται γιατί όλοι θα θυμούνται το συναίσθημα της κοινής διαδρομής

Η Γιουβέντους απήλαυσε τον Κριστιάνο για μια τριετία από το 2018 μέχρι και φέτος και τον αποχαιρέτησε 

Έχουν περάσει λίγες ημέρες αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και η «Γηραιά Κυρία» επισημοποίησε το τέλος μιας υπέροχης ιστορίας, όπως χαρακτήρισε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον CR7.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανήκει πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, έχει περάσει και τα ιατρικά τεστ, έχει συμφωνήσει για το 2ετές συμβόλαιο και μόλις «πέσουν» και οι υπογραφές θα επισημοποιηθεί το τεράστιο και απόλυτα ρομαντικό come-back.

.juventus. 

Πηγή: madata.gr