Ο Χρήστος Σταϊκούρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για τη σύζυγό του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εκείνος.

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε πως «είχα μία περιπέτεια υγείας πέρσι, έκανα Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο γιατί έκανα αφαίρεση χολής, ήμουν σε περιοδεία και αγνόησα τον έντονο πόνο που ένιωθα».

Παράλληλα, ανέφερε πως «κατάγομαι από τη Λαμία άλλα μέναμε στην Αθήνα, πήγα σε δημόσιο σχολείο στην Κυψέλη, περπατούσα 1,5 χιλιόμετρο καθημερινά από το Γαλάτσι στην Κυψέλη. Έκανα χουνέρια στους γονείς μου όταν απελευθερωμένος πλέον έφυγα για σπουδές στο εξωτερικό, εκεί έβγαινα έξω πολύ περισσότερο απ΄ ό,τι στην Ελλάδα».

«Υποστηρίζω ότι και η κόρη μου πρέπει να κάνει “αλητείες”, πρέπει να γίνονται στην κατάλληλη ηλικία, ώστε να κάνουμε λιγότερα λάθη όσο μεγαλώνουμε. Όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο εύκολος καθηγητής, όταν ήμουν νεότερος και είχα μικρή ηλιακή απόσταση από τους φοιτητές ήμουν πιο αυστηρός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είμαι μπαμπάς τρελαμένος και ερωτευμένος»

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του, αναφέροντας ότι «γνώρισα τη σύζυγο μου, Άρτεμις, τρία χρόνια πριν παντρευτούμε, βρεθήκαμε σε μία κοινωνική εκδήλωση, αναζητούσε δουλειά και της είπα να το συζητήσουμε. Δεν έφτασα σε σημείο να συστήσω τη γυναίκα μου σε κάποια δουλειά, άλλα αυτό ήταν το επιχείρημα για τη γνωρίσω. Η σύζυγός μου έχει κάνει πολλά βήματα πίσω από τη δίκη της καριέρα, κάποιος έπρεπε να είναι στο σπίτι με την κόρη μας, που είναι πλέον στην Α’ λυκείου. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια επιστρέφω αργά και έχω λίγες στιγμές με την κόρη μου, μία από τις στιγμές μας είναι ότι θα πάμε μαζί στο γήπεδο και της αρέσει πολύ».

«Χωρίς τη γυναίκα μου εγώ δεν μπορώ να κάνω εκλογές, μπορεί να συντονίσει από ένα φυλλάδιο μέχρι μία εκδήλωση, είναι ο πολυτιμότερος συνεργάτης μου. Είμαι μπαμπάς τρελαμένος και ερωτευμένος. Η κόρη μου, Βάσια, με τεστάρισε την προηγουμένη εβδομάδα, όταν ήταν σε εκδρομή και έκλεισε το τηλέφωνο, επειδή “είχε έφοδο” από αγόρια στο δωμάτιο. Το πρώτο τεστ το πέρασα σε σχέση με τα αγόρια και την κόρη μου, εκτιμώ ότι σχετικά ψύχραιμα θα αντιμετωπίσω και το σοκ, όταν μου συστήσει το σύντροφο της», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr