Την αδιάλειπτη συνεισφορά και την ουσιαστική συμβολή τού ιατρονοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της δημόσιας υγείας, σε μια παρατεταμένη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, την έδρα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση, το ιατρονοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ για το αξιοσημείωτο έργο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους και σε μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού.  

Όπως ανακοινώθηκε, τον Ν.Χαρδαλιά συνόδευσε ο υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιος Κέλλης.

Κατά την άφιξή του στο ΝΙΜΤΣ, τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο γενικός διευθυντής, αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Νούλης.

Ο Ν.Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, το έργο που επιτελείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. 

Περιηγήθηκε στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων, του τμήματος επειγόντων περιστατικών, των κλινικών, των εργαστηρίων και των διαγνωστικών τμημάτων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, με ασθενείς και συνοδούς τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΝΙΜΤΣ Ευάγγελο Χαλκιά και την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΝΙΜΤΣ «Αλληλεγγύη» Μαρία Χατζάκη.   

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Πηγή: madata.gr