Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, καθώς σήμερα η Μεγάλη Βρετανία έβαλε την Τουρκία στην κόκκινη ζώνη λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «Telegraph» η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συνομιλίες με την UEFA για να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι επί αγγλικού εδάφους.

Το επιχείρημα είναι ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί με τη μετακίνηση της Τουρκίας στην κόκκινη ζώνη είναι ότι θα επηρεαστεί και η προετοιμασία των διεθνών των δύο ομάδων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Άλλωστε, χθες, έγινε γνωστό ότι η Άστον Βίλα βρίσκεται σε επικοινωνία με τη FA και την UEFA και ανέφερε πως προσφέρει το «Βίλα Παρκ» για τον τελικό της 29ης Μαΐου, ώστε να μην χρειαστεί να ταξιδέψουν οι Άγγλοι οπαδοί στην Τουρκία.

Ο γραμματέας Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις ενέργειες: «Η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: madata.gr