Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ, μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου για να σχολιάσουν τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη.

Στην αρχή κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η συζήτηση θα κατέληγε σε άγριο καυγά ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ και τον παρουσιαστή της εκπομπής, Δημήτρη Οικονόμου.

Όταν η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε σε video που έχει ανέβει στο twitter και δείχνει ομάδα αστυνομικών να φωνάζει «πάμε να τους γ@μ@@@@ε, να τους σκοτώσουμε», ο παρουσιαστής αντέδρασε.  

«Την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι απέναντι στον λαό, την είδατε; Τους ξυλαδαρμούς και τους τραυματισμούς, τη γυναίκα του ένστολου Κασιδιάρη που την πλάκωσε στα χαστούκια την είδατε; Γιατί εγώ την είδα».

«Άρα φταίει η αστυνομία μας λέτε;» της λέει ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Για ποια αστυνομία μιλάμε και για ποιον εσωτερικό εχθρό μιλάμε;», συνεχίζει η Λιάνα Κανέλλη.

«Εμείς σας ρωτήσαμε για τον ξυλαδαρμό αυτού του αστυνομικού, ο οποίος από θαύμα ζει τώρα» σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπή  Μαρία Αναστασοπούλου, με τη Λιάνα Κανέλλη να της απαντά: «Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι απαράδεκτος, είναι βάνδαλη ενέργεια. Είναι βία, είναι αποτρόπαιο. Θέλετε να το ακούσετε; Να σας το πω. Εγώ όμως θα ήθελα να πω και για τα άλλα αποτρόπαια και δεν τα βλέπω στην τηλεόραση.

Την έκφραση έχετε κουράγιο να την παίξετε και την παίρνω επάνω μου; Μιας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μ@@@@με να τους σκοτώσουμε”. Γιατί εγώ το είδα και παίρνω την ευθύνη εδώ» είπε η Λιάνα Κανέλλη, προκαλώντας την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου.

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή. Όχι κυρία Κανέλλη, την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Δεν σας επιτρέπεται να μιλάτε έτσι, είστε βουλευτής. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο γι’ αυτό που είπατε. Πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό, τι θέλετε», της είπε ο δημοσιογράφος.

«Να ζητήσω συγγνώμη, δικιά μου είναι; Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα» συνέχισε η Λιάνα Κανέλλη, με τον Δημήτρη Οικονόμου να κλείνει τη σύνδεση…

Δείτε όλα όσα έγιναν στον «αέρα» του ΣΚΑΙ 

Πηγή: madata.gr