Την δική του άποψη σχετικά με το πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος στάθηκε ιδιαιτέρως σε ΠΑΟΚ και Άρη, εκφράζοντας την ανησυχία του!

Μλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Χαλβατζάκης αναφέρθηκε στην «σωτηρία» του ΠΑΟΚ και του Άρη λόγω κορωνοϊού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά για ΠΑΟΚ και Άρη, όχι ότι σώθηκαν».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 FM:

Για το αν ΠΑΟΚ και Άρης σώθηκαν από τον ιό: «Δεν είμαι αυτής της άποψης. Λόγω του κορωνοϊού διεκόπη ορθά το πρωτάθλημα, το πρόβλημα είναι τεράστιο όμως εδώ και καιρό. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν του χρόνου όχι ότι σώθηκαν φέτος. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο. Το επαγγελματικό μπάσκετ έχει άμεση σχέση με την οικονομία. Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Πώς θα είναι οι ομάδες; Πώς θα γίνει το πρωτάθλημα. Εγώ αισθάνομαι τυχερός που δεν βρίσκομαι στη θέση που ήμουν παλαιότερα».

Για το τι φοβάται περισσότερο για την επόμενη ημέρα: «Φοβάμαι περισσότερο την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα οικονομικά.Είναι μια ευκαιρία οι παράγοντες και να εστιάσουν στο ελληνικό στοιχείο. Να σταματήσουν να παίρνουν τις φουρνιές των ξένων, να δουλέψουν στα ταλέντα της χώρας και να δούμε νέους παίκτες. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομία».

Πηγή: thestival.gr