Κάτοικοι της Νικήτης διοργάνωσαν σήμερα σκυταλοδρομία κολύμβησης από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας στη Νικήτη, για να τιμήσουν την επέτειο των 50 χρόνων του Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 07.55 το πρωί από το ξενοδοχείο Παλλήνη και 12 κολυμβητές από τη Νικήτη, κάθε γενιάς, θα μοιραστούν την απόσταση των 25 χιλιομέτρων κολυμπώντας και θα τερματίσουν στην παραλία της Νικήτης.

“Μισός αιώνας κλείνει για τη διοργάνωση του Διάπλου και δίνει τη σκυτάλη του σε μια νέα εποχή και τάξη πραγμάτων. Τη συμβολική αυτή διοργάνωση της κολυμβητικής σκυταλοδρομίας της ΕΕΝΝ Ὁ ΣΙΘΩΝ” έχουν ήδη αγκαλιάσει με την αγάπη τους όλοι οι φίλοι του Διάπλου για να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια του” ανέφερε στο halkidikinews.gr η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν “Ο Σίθων” Κωνσταντίνα Κούρα.

Στη σκυταλοδρομία κολύμβησης θα κολυμπήσουν οι: Αντώνης Χουχούτας, Λευτέρης Κανατάς, Χριστόφορος Μπατζής, Δημήτρης Χαλκιάς, Ελπίδα Ασσυλογίστου, Νίκος Καζάνης, Νίκος Καρανικόλας, Βασίλης Κουτλιανος, Μάκης Παπαθανασίου, Κωνσταντίνα Κούρα και η Μεταγγιτσινου Στέλλα θα κολυμπήσει με τον Θανάση Ξανθόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύει το halkidikinews.gr:

xalkidiki.jpg

xal1.jpg

xal2.jpg

Πηγή: thestival.gr