Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι τερματοφύλακας ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν. Ανήλικη τον κατήγγειλε, ότι προσπάθησε να την βιάσει.

Όπως έγινε γνωστό, το απίστευτο περιστατικό έγινε σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, τα χαράματα της Τρίτης (11.04). Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν προσέγγισε την συγκεκριμένη Βελγίδα, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της (μέλη σχολικής εκδρομής).

Η ανήλικη κοπέλα είναι γεννημένη στις 22 Απριλίου του 2005 (σε 11 ημέρες έχει γενέθλια). Ο Κλέιμαν την προσέγγισε, έχοντας κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ στη συνέχεια υπήρξε “άγριος” τσακωμός του με την παρέα της νεαρής κοπέλας.

Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο, επενέβη και προσήγαγε όλους τους “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου στο τμήμα, ενώ η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή, ο ποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό.

Την Προανάκριση ανέλαβε το τμήμα ασφάλειας Συντάγματος. Να αναφέρουμε ότι υπήρξε και αντίδραση από την ομάδα του Βόλου. Με απόφαση του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του του Ισραηλινού τερματοφύλακα (όπως και του Ροντρίγκο Εσκοβάλ).

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr