Οι κάρτες ανήκουν στις ειδικές αγορές των στοιχηματικών και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κερδίζουν συνεχώς σε δημοτικότητα.

Η συχνή αναζήτηση τέτοιου είδους παιχνιδιού από τους παίκτες οδήγησε ολοένα και περισσότερους bookmakers να αναπτύξουν τη συγκεκριμένη αγορά και να διαθέσουν στους πελάτες τους όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχήματα.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα στατιστικά στοιχεία των τεσσάρων προηγούμενων διοργανώσεων που θα σας βοηθήσουν να στηρίξετε το παιχνίδι σας με ταυτόχρονη παρουσίαση κάποιων ιδιαίτερων Betmarket Tips.

Τι συμβαίνει με τις κάρτες στο Euro

Στην διοργάνωση του 2004 παρατηρήθηκαν οι περισσότερες κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Μία μαγική χρονιά για ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παρατηρείτε με 18 κίτρινες κάρτες έχοντας εκπλήσσει όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα με την κατάκτηση του τροπαίου.

Στις δύο επόμενες διοργανώσεις (2008 & 2012) παρατηρείται μία σταθερότητα, με τα στατιστικά να είναι σχεδόν ίδια.

Το 2016, παρότι οι κίτρινες κάρτες φαίνεται στον πίνακα να αυξάνονται στην ουσία παρέμειναν σχεδόν ίδιες λόγω της αλλαγής του format και της αύξησης των αναμετρήσεων από 31 σε 51.

Παρατηρήθηκε ελάχιστη άνοδο στους μέσους όρους των τριών τελευταίων διοργανώσεων (3.90 το 2008, 3.96 το 2012 και 4.02 το 2016), όπως φαίνεται καλύτερα στον παρακάτω πίνακα με τον μέσο όρο κίτρινων καρτών ανά αγώνα αλλά στην ουσία όπως τονίσαμε και παραπάνω οι διαφορές δεν είναι σημαντικές.

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας, οι κόκκινες κάρτες δεν βγαίνουν τόσο εύκολα από το τσεπάκι των διαιτητών στις 3 τελευταίες διοργανώσεις.

Φυσικά, εξαίρεση αποτελεί το 2004 όπου είχαμε διπλάσιο αριθμό κόκκινων καρτών, ενώ όπως θα δείτε και παραπάνω η προσθήκη του VAR ενδέχεται να επηρεάσει την κρίση των διαιτητών -όσον αφορά τις κόκκινες κάρτες- σε σύγκριση με παλιότερες διοργανώσεις.

Top 5 ομάδων με τις περισσότερες κάρτες στα Προκριματικά του Euro2020

Η Βόρεια Μακεδονία ήταν η… πρωταθλήτρια των καρτών στα Προκριματικά του Euro 2020.

Ακολούθησαν οι Ουαλοί που παρότι αγωνίστηκαν σε λιγότερα παιχνίδια είχαν τον 2ο υψηλότερο μέσο όρο κίτρινων καρτών (2.625).

Ουγγροι και Σλοβάκοι αντίκρισαν από 2 κόκκινες κάρτες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα ενώ είχαν και υψηλό μέσο όρο κίτρινων καρτών, ενώ το top-5 κλείνουν οι Τούρκοι.

Τοp 5 παικτών με τις περισσότερες κάρτες στα Προκριματικά του Euro2020

Betmarket Tips

  • Το 34% των κίτρινων καρτών στα προκριματικά του Euro 2020 προήλθε στο 1ο ημίχρονο και το 66% στο 2ο ημίχρονο
  • Η χώρα με τις περισσότερες κάρτες στα προκριματικά του Euro 2020 ήταν η Βόρεια Μακεδονία
  • Η χώρα με τις λιγότερες κάρτες τα προκριματικά του Euro 2020 ήταν η Γερμανία 
  • Ο μέσος όρος κίτρινων καρτών ανά αγώνα στα τελευταία 4 Ευρωπαϊκά τουρνουά ποδοσφαίρου ήταν 4.23 
  • Ο μέσος όρος των κόκκινων καρτών ανά τουρνουά στα τελευταία 4 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ήταν 3.75. Κάτι λιγότερο από 4 κατά μέσο όρο σε ολόκληρο τουρνουά 
  • Το VAR που φέτος θα εφαρμοστεί για 1η φορά ενδέχεται να αυξήσει το ποσοστό των κόκκινων καρτών 
  • Τη σεζόν 2020/21 στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάρι Μαγκουάιρ (Αγγλία), ο Τζον ΜακΓκιν (Σκωτία), ο Πιέρ-Εμίλ Χόιμπεργκ (Δανία) και ο Αλιόσκι (Βόρεια Μακεδονία) έλαβαν περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον μέσο όρο τους

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

Πηγή: madata.gr