Επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε νωρίτερα η ΕΠΟ με τον ίδιο να απαντάει ότι οι διεθνείς Αρχές έχουν ενημερωθεί για την νομοθετική ρύθμιση.

Με αφορμή την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ότι θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ το φθινόπωρο, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τονίζει ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα και τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο συνομιλητή. Αφού υπογραμμίζει ότι θίγεται το αυτοδιοίκητο, κάνει γνωστό ότι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις οι FIFA και UEFA. Όμως, ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στην επίθεση της ΕΠΟ, πως αποτελεί κυβερνητική απόφαση η ανακοίνωση και ότι νωρίτερα ενημερώθηκαν οι διεθνείς Αρχές.

«Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση.

Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητά τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το “Μνημόνιο Συνεργασίας”, το οποίο υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα», αναφέρει η γενική γραμματεία Αθλητισμού. 

Φωτό: intime

Πηγή: thestival.gr