Την δική του εκδοχή στα σενάρια αποχώρησης του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ έδωσε ο ατζέντης του Σουηδού ποδοσφαιριστή υποστηρίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως γράφει το sdna.gr, ο Καρλ Φάγκερ απέρριψε τα όσα μεταφέρουν τα σουηδικά ΜΜΕ για τις συζητήσεις του Βέρνμπλουμ με τον ΠΑΟΚ για λύση της συνεργασία τους.

Ο μάνατζερ του έμπειρου άσου τόνισε πως ο Βέρνμπλουμ έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών και πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ο Πόντους είναι υγιής και έτοιμος να δώσει μάχη και να αγωνιστεί. Δεν ξέρω τίποτα για τερματισμό της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, λογικά θα το γνώριζα.

Όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα συγκεκριμένο. Δεν ξέρεις αν η λίγκες θα επιβιώσουν. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αλλά… πραγματικά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα σχεδιαστεί από την αρχή. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε αυτό να συμβαίνει».

Πηγή: thestival.gr