Την αποχώρησή της από το celebrity talent show «Just the 2 of Us» του Open, έκανε γνωστή η Άσπα Τσίνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της.

Η τραγουδίστρια που έχει αναφερθεί στη σπάνια μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει, αποφάσισε να μη συνεχίσει συμμετέχοντας στο σόου, και εξηγεί ότι η αυριανή εμφάνισή της που έχει μαγνητοσκοπηθεί θα είναι η τελευταία.

Στο βίντεο που κοινοποίησε ακούγεται να λέει η ίδια: «Κάποιες μάχες στη ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια, όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου, ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά.

Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα, όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου ο οποίος είναι πάρα πολύ καταπονημένος, μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of Us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο που θα με δείτε.

Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιποι δεν με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες. Ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του και θα είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε παραπάνω από όσο χρειάζεται, αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη».

Πηγή: thestival.gr